IO-Link | Murrelektronik

Långvarigt samarbete ❤️

Er partner för era IO-Link projekt

IO-Link förenklar installationer

IO-Link gör det lätt att integrera smarta enheter i installationskoncept. Vårt nya drömteam av IO-Link-masters, hubbar och analoga omvandlare gör det nu extra enkelt att komma åt och utvärdera data. Det skapar transparensen från sensor-aktuatornivån till molnet. IO-Link går knappast att överträffas vad gäller flexibilitet, användbarhet och prestanda.

Vårt universella installationssystem är perfekt för att komma i gång med digitalisering och samtidigt ett framtidssäkert IIoT-koncept. Det är precis vad du behöver, när du behöver det.

Lär känna det nya systemet

IO-Link är framtidssäkert – men vad är IO-Link?

Lär dig allt om masters, enheter och hubbar i 10 korta videor i enkla ordalag. Se själv hur enkelt det är att installera ett IO-Link-system och börja prata IO-Link också.

Titta nu!

IO-Link Portfölj

IO-Link Enheter

Från nätaggregat till signalbelysning och analoga omvandlare erbjuder vi flera enheter med inbyggda IO-Link gränssnitt. För att förenkla installation och driftsättning:

Anslutningsteknik

Som fullserviceleverantör för maskininstallation erbjuder vi över 75 000 olika anslutningskablar för signaler, data och kraft -det största urvalet på marknaden. IO-Link anslutningar använder an av tre olika kontakttyper:

Porträtt Wolfgang Wiedemann, Director Application Sales Consulting

IO-Link gör helt enkelt maskiner mer effektiva, flexibla och ekonomiska - Murrelektronik skapar infrastrukturen för framtidssäker dataöverföring.

Wolfgang Wiedemann, Director Application Sales Consulting

Vad gör Murrelektronik till den idealiska partnern?

Murrelektronik är expert på implementering av installationskoncept som är perfekt skräddarsydda för applikationen. Vi analyserar din system-/maskinstruktur - med särskild fokus på både antalet och placeringen för ingångs- och utgångspunkterna där sensorer, ställdon och smarta enheter är integrerade. Med hjälp av en mängd olika konceptuella tillvägagångsätt arbetar vi tillsammans för att utveckla ett installationskoncept som är perfekt anpassat efter dina krav.

Vi tror att automationstekniken kommer att vara helt utan styrskåp i framtiden och har därför alltid lagt vår fokus på decentraliserad automation. Vi har varit medlem i IO-Link-konsortiet sedan 2008 och är meddesigner av plattformen. Med andra ord - vi är experterna när det gäller att få ut det bästa av IO-Link-standarden och anpassa det till alla applikationer.

Vi är specialister!

Vi har lösningen för din applikation!

Hör av dig till oss för att ta nästa steg mot framtidssäkra produktionsprocesser. Genom att använda IO-Link talar vi helt enkelt samma språk.

Ange resultatet av det aritmetiska problemet.
captcha
* Obligatoriskt fält
Alltid tillgänglig!
Vi tar hand om dina frågor...