Vanliga frågor | Murrelektronik

Vanliga frågor

Här hittar du dina svar!

Våra personal- och avdelningskollegor svarar gärna på dina frågor.

Det bästa är att använda vårt ansökningsformulär online för att minimera dina ansträngningar och kostnader. Du hittar länken under den aktuella lediga tjänsten. Du är också välkommen att ansöka via e-post till info@murrelektronik.se eller via post. Använd följande adress för att kontakta oss:

Murrelektronik AB
Lilla Garnisonsgatan 41
254 67 Helsingborg

Du hittar alla våra lediga tjänster på vår webbsida. Du är naturligtvis välkommen att använda länken för din spontanansökan eller skicka e-post. Ange vilket jobb eller område du är intresserad av i din spontanansökan. Vi tar gärna hänsyn till din ansökan om behovet skulle uppstå.

Din ansökan bör ge oss ett första intryck av dig. Se därför till att din ansökan är välorganiserad och fullständig. Berätta var dina yrkesmässiga styrkor, personliga erfarenheter och fokus ligger och hänvisa din ansökan till relevant ledig tjänst.

Med ditt följebrev bifogar du ett detaljerat CV i tabellform och alla relevanta merithandlingar i PDF-format. Det bästa är om du kan infoga alla ovanstående handlingar i ett dokument. Meddela oss också ditt tidigaste startdatum och den lön du förväntar dig.

De lediga platserna på vår webbplats uppdateras ständigt och är aktuella. Alla jobb som annonseras är lediga tjänster.

Den respektive lediga tjänsten på vår webbsida kommer också att ange kontaktperson för din ansökan och eventuella frågor du kan ha.

Så snart din ansökan når oss kontrollerar vår personalavdelning dina handlingar och listar de kandidater som är kvar i slutomgången så snabbt som möjligt i samråd med berörd avdelning. Om dina meriter matchar den lediga tjänsten bjuder vi in dig till en intervju för att lära känna dig personligen. Om du passar in hos oss på en yrkesmässig och personlig nivå kommer en andra intervju att äga rum. Om du är lika imponerad av oss som vi är med dig, kommer vi att se fram emot att välkomna dig till företaget som en ny kollega. Vi gör alltid vårt yttersta för att svara på ansökningar så snart som möjligt. Om det mot förmodan skulle ta längre tid kan du alltid kontakta oss för att fråga om statusen för din ansökan.

Att vara på helspänn inför en intervju är helt normalt. Men att vara väl förberedd gör att du känner dig mer självsäker. Läs igenom din ansökan igen i detalj och gör din hemläxa om oss som företag. När allt kommer omkring är ömsesidigt intresse också grund för en bra matchning.

Tveka inte att kontakta oss om du har några andra frågor om din ansökan eller ansökningsprocessen.

Vi ser fram emot att träffa dig.

Hur man kontaktar oss

Telefoninformation
Vänligen ring:
+46 42167070

Ansökningar via e-post
Vänligen skicka till:
info@murrelektronik.se

Spontanansökan

Ingen ledig tjänst? Även om så är fallet är du välkommen att skicka ansökan till oss med CV.

Alltid tillgänglig!
Vi tar hand om dina frågor...