Connectivity Heroes | Murrelektronik

Anslutningskablar

The Heroes of Automation

I nätverksbaserad produktion fungerar ingenting utan kontaktdon. Deras prestanda avgör om digitaliseringen lyckas. Automationens värld är därför bara så bra som dess anslutning. De sammanför allt, de låter signaler, data och kraft flöda, de garanterar säkerhet, smidig drift och felfri installation. 

För Murrelektronik är anslutningskablarna därför verkliga Connectivity Heroes!

Alla hjältar har en speciell superkraft. Så är det också med våra Connectivity Heroes. Vissa sysslar med data och signaler, andra med ström. Våra anslutningskablar är riktiga hjältar och erbjuder därför maximal variation, förstklassig kvalitet - och varenda en är 100% testad!

 

Connectivity Essentials

På TV eller i serietidningar är det alltid en superhjälte som räddar situationen när någon är i knipa. Men hur är det i verkliga livet? Vad gör du när du behöver lite hjälp på traven? Då behöver du inte leta längre än till våra nya Connectivity Essentials. Dessa superhjältar, de mest använda kontaktdonen i vår portfölj, är redo att rädda dagen med korta ledtider och snabb leverans. Snabbt, pålitligt och med den höga kvalitet som Murrelektronik är känt för - det här är Connectivity Essentials.

Till vår onlinebutik

SIGNAL

Vi erbjuder M8- och M12-cirkulära kontakter samt ventilanslutningar förmonterade och i lämpliga kabellängder. Lysdioder och skyddskretsar är ofta integrerade. Praktiska tillbehör som adaptrar, T-stycken och momentnyckeln för en garanterat tät anslutning är viktiga tillägg.

Till onlineshoppen

DATA

Vi erbjuder M8, M12 och RJ45 anslutningskablar för fältbuss. De mycket flexibla kablarna har full 360° skärmning så att dataöverföringen inte påverkas av EMC.

Till onlineshoppen

POWER

De ger energi till maskiner och system. M12 Power är extremt kompakt och kraftfull. MQ15-kontakterna med sin snabbkopplingsteknik möjliggör snabb montering för anslutning av motorer.

Till onlineshoppen

Proven
heroes

Vi testar våra kontakterade kablar innan vi skickar dem till våra kunder. Vi utför ett noggrant elektriskt test. Detta inkluderar ett högspänningstest, ett test för trådvändning och ett kortslutningstest. Vi testar kontaktdonens funktion och gör en slutlig visuell inspektion. På så sätt säkerställer vi att våra kunder får förstklassiga kablage utan undantag.

Även processerna före och under produktionen är också 100 % kvalitetstestat. Det börjar med inspektionen av inkommande komponenter, för vilken vi har definierat ett stort antal inspektionsegenskaper, och slutar med den slutliga produktionskontrollen innan artiklarna lämnar våra lokaler. Allt detta ger oss och våra kunder den goda känslan: Anslutningskablar från Murrelektronik fungerar - 100 %! Endast en testad hjälte kan vara en connectivity hero.

Boka ett möte nu!

Är anslutningar lika viktiga för dig som de är för oss? Fyll i formuläret för att komma igång.

Ange resultatet av det aritmetiska problemet.
captcha
* Obligatoriskt fält
Alltid tillgänglig!
Vi tar hand om dina frågor...