Socialt engagemang | Murrelektronik
Murrelektronik är sociala

Socialt engagemang

Familjeband

Som ett familjeägt företag är Murrelektronik medvetet om sitt ansvar inte bara för våra anställda, utan också för de samhällen där vi har filialer och fabriker över hela världen. Vårt sociala engagemang är vägledande enligt följande principer:

Murrelektronik...

... blickar mot framtiden

Unga människor är vår framtid. Vi främjar aktivt en balanserad livsstil genom att komplettera deras interna lärlingsutbildning med både sport- och kulturaktiviteter.

... är dynamisk

Beslutsamhet, ambition och entusiasm som garanterar framgång. Vi främjar dessa värden genom skolprojekt, volontärarbete, sport- och kulturevenemang.

... är socialt inriktad

Vi tar vårt samhällsansvar på allvar. Vi stöder ett brett spektrum av sociala projekt som ger hjälp och stöd, vilket ger människor en chans att njuta av livet igen.

... är regionalt och internationellt

Våra fabriker och filialer är viktiga arbetsgivare och sponsorer i sina samhällen. Vi stöder aktivt lokala välgörenhetsorganisationer och initiativ.

... är en pålitlig partner

Vi fokuserar på långsiktiga projekt. Vårt mål är att ge klubbar, affärspartners och projekt ett mått av trygghet genom vår finansiering. På så sätt främjar vi en hållbar utveckling.

Murrelektronik är långsiktig sponsor av:

Casa do Zezinho i Saõ Paulo

Sedan grundandet på 1990-talet har vi stöttat Casa do Zezinho i Saõ Paulo. Huset är en fristad för 1 500 brasilianska barn som annars skulle leva i fattigdom. Det ger barnen en utbildning och hjälper dem att upptäcka och utveckla sina färdigheter och sin potential.

HC Oppenweiler/Backnang och TV Oppenweiler 1911 e.V.

Vi har varit huvudsponsor för HC Oppenweiler/Backnang och TV Oppenweiler 1911 e.V. handbollslag sedan 1982. De är de största sportklubbarna i staden där vi har vårt huvudkontor och de spelar en viktig roll för lokalbefolkningen, av vilka många tillhör våra anställda.

Hej
Alltid tillgänglig!
Vi tar hand om dina frågor...