Next Level Solutions | Murrelektronik
Murrelektronik Next Level Solutions

Next Level Solutions

Smart Service
for Smart Systems

Ladda ner broschyr
Murrelektronik Next Level Solutions

Teknik förändras, vi förändras. Ibland snabbt, ibland långsamt, men kontinuerligt. Den digitala omvandlingen är här och har redan påverkat människor över hela världen. Det har öppnat för många möjligheter och har också medfört nya utmaningar.

När det gäller teknikövergångar har Murrelektronik alltid varit tänkt ledare. Vi har varit där från början när nya trender etablerade sig som standard. Vår strategi drivs av en enda fråga: Hur kan våra kunder dra nytta av denna nya teknik?

Den senaste teknikövergången drivs av fem huvudaspekter:

IO Link logotyp
IO-Link lansering

IO-Link är den enda internationella standarden som ansluter sensorer och ställdon oavsett fältbussprotokoll. Utvecklingen av denna beprövade anslutningsteknik är ett viktigt steg mot att ersätta enkla sensorer och ställdon med smarta enheter.

 

Ladda ner whitepaper

IoT logotyp
Internet of Things

För Murrelektronik är Internet of Things helt enkelt ett nytt sätt att överföra data från smarta enheter till molnet. Denna process är oberoende av styrenheten och är nödvändig för att överföra data till ett system på högre nivå.

 

Ladda ner whitepaper

Profibus till Profinet logotyp
Byt från Fieldbus till industriellt Ethernet

.... representerar övergången från traditionella, stängda bussystem till öppna, Ethernet-baserade system. PROFINET-standarden möjliggör hög prestanda, enastående funktionalitet och enkel service med minimalt monteringsarbete.

 

Ladda ner Whitepaper

Safety logotyp
Säkerhet

Fram till nu krävdes en andra styrenhet för att utforma ett säkerhetssystem i er maskin eller ert system. Den användes för att ansluta säkerhetssensorerna till styrsystemet och stänga pålitligt av ställdonen oberoende av alla andra enheter.

 

Ladda ner Whitepaper

Mekatroniska element
Mekatroniska element

En trend växer fram modulär design i den elektriska installationen av maskiner och anläggningar. Vi stödjer denna trend och erbjuder tillverkaroberoende och systemoberoende förmonterade, konfigurerad maskinelement. Ni kan integrera dessa i ert automatiseringskoncept som standardkomponenter. Detta möjliggör förenklad design och minskar antalet enskilda komponenter i era maskiner och system.

   

Ladda ner Whitepaper

Boka ett möte och låt våra experter ge er råd!

Vi är här för att hjälpa er med stora och småskaliga jobb. Från en genomgång på plats till att skapa omfattande tekniska och ekonomiska koncept och till och med definiera tillgängligt material. När ni implementerar den optimala lösningen hjälper vi er med tekniska planer, elektronisk kataloginformation och till och med idrifttagning. Och vi är alltid bara ett telefonsamtal bort, även för kundservice när produkterna har levererats och inbyggts i systemet. Vi har över 40 års branscherfarenhet och det är därför vi kommer att kunna ta er till nästa nivå!

 

Kontaktförfrågan

Alltid tillgänglig!
Vi tar hand om dina frågor...