Filosofi och mission | Murrelektronik
Murrelektronik anställda i diskussion

Filosofi
och mission

Vår vägledande princip

Vi drivs av att lyfta automatiserade anläggningar och maskiner till nya höjder. Vi vill göra det enklare, snabbare och mer lönsamt. Vi förser våra kunder med anpassade lösningar från enskilda komponenter (t.ex. nätaggregat) till distribuerade fält.

 • Murrelektronik fältbussmoduler för decentraliserade installationskoncept

  Zero Cabinet, distribuerad strategi

  Vi tar komponenter ur styrskåpet och flyttar ut dem till fältet. På så sätt blir installationerna flexibla, kostnadseffektiva och användarvänliga. Detta ökar din konkurrenskraft och är ett viktigt steg mot att förbereda era anläggningar för den fjärde industriella revolutionen.

 • Murrelektronik passiv distrubution med Murrelektronik anslutnings teknologi

  Kontaktdon – varför använda något annat?

  Våra gjutna kontaktdon och distributionsboxar i kombination med våra färdigkopplade ventilanslutningar minskar installationstiden med upp till 40 % och garanterar felfria, tillförlitliga anslutningar.

 • Maximal systemtillgänglighet

  Förebyggande diagnostik och LED-diagnostik ger en mängd värdefull information. Kombinera det med våra högkvalitativa produkter för att säkerställa maximal driftstid i en anläggning. Avkastning på investeringar uppnås snabbt, vilket gör att våra kunder kan förbli konkurrenskraftiga på dagens marknader.

Murrelektronik Innovation glödlampa

Kundfokus

Vi lyssnar på våra kunder. De vet exakt var problemen och utmaningarna förekommer i deras anläggningar. För att hitta de bästa lösningarna förlitar de sig på en erfaren partner som Murrelektronik.

Vi har en bred branschkännedom. I mer än 40 år har vi arbetat med kunder från en rad olika branscher, så som förpackning, logistik och bilindustrin. Att utveckla och implementera skräddarsydda lösningar inom automation är vad vi gör bäst.

Genom att kombinera våra kunders expertkunskaper med vårt tvärvetenskapliga kunnande får vi fram den bästa lösningen för deras maskiner och system. Allt utformat med beprövade produkter från Murrelektronik.

Bild av Murrelektroniks Stay Connected kampanj

Håll kontakten

På Murrelektronik strävar vi efter att etablera långsiktiga kontakter inte bara tekniskt utan också med våra kunder, anställda och leverantörer. Vår företagsetik och ledning drivs av dessa kontakter.

Att leverera utöver våra kunders förväntningar är övergripande för Murrelektronik. Hur kan vi förbättra deras anläggningar? Mer lönsamt? Längre livslängd?

Vi uppskattar de erfarenheter och idéer som våra anställda tillför vårt globala team. Deras feedback och insatser är en viktig del av vår fortsatta tillväxt och framgång.

Vi värdesätter också relationerna vi har med våra leverantörer. De håller Murrelektroniks maskiner i drift och igång.  

 

Mer information

Hej
Alltid tillgänglig!
Vi tar hand om dina frågor...