MVK Fusion fieldbus module | Murrelektronik
Murrelektronik MVK Fusion

MVK Fusion

Murrelektronik MVK Fusion funktioner

Murrelektroniks MVK Fusion fältbussmodul skapar möjligheten att standardisera den modulära processen med en-modulstrategi.

PROFINET/PROFIsafe modulen förenar tre grundläggande funktioner för installationsteknik:

  • Standard digitala sensorer och ställdon

  • Digitala säkerhetssensorer och ställdon

  • IO-Link

Denna kombination är ny och innovativ. Det gör att unika och banbrytande automatiseringskoncept kan realiseras. Installationen blir enklare och snabbare.

MVK Fusion förenklar komplexa konfigurationer eftersom de kan göras helt av programmeringsverktyg i säkerhetskontrollsystemet. Programvaruutvecklare och elingenjörer behöver inte längre djupgående kunskap om andra tillverkares verktyg och manualer.

MVK Fusion gör det möjligt att ha färre fältbussmoduler per enhet. Vissa applikationer kräver en enda modul. Detta öppnar upp nya möjligheter för många automatiseringsapplikationer!

Murrelektronik MVK Fusion
Murrelektronik MVK Fusion maximal
En modul med extremt omfång

Det som gör MVK Fusion fältbussmodulen säkra är dess variation. Den kombinerar tre grundläggande funktioner: vanliga digitala sensorer och ställdon, säkra digitala sensorer och ställdon och IO-Link. MVK Fusion förenklar installationen genom att minimera antalet moduler som krävs.

Murrelektronik MVK Fusion maximal
Flexibilitet inom säkerhetsapplikationer

MVK Fusion integrerar alla säkerhetsaspekter i en modul: med tre säkra-, tvåkanalsingångar, en säkerhetsutgång med två säkra utgångar och en klass B IO-Link-port med säker avstängning. MVK Fusion låter er uppnå höga säkerhetsstandarder som skyddar både människa och maskin.

Murrelektronik MVK Fusion  Safety
Säkerhetskonfiguration med ett musklick

MVK Fusion gör konfigurering av säkerhetssensorer och ställdon extremt enkelt: välj säkerhetsfunktionen i säkra programmeringsverktyget, och med några få musklick kan ni konfigurera utan behov av ytterligare tillverkarspecifik programvara.

Murrelektronik MVK Fusion hög
Hög prestanda

MVK Fusion är utmärkt för applikationer med hög effekt när tillförlitligheten inte kan äventyras. MVK Fusion är lämplig för Conformance Class C (IRT), Shared Device och Netload Class III-applikationer.

Murrelektronik MVK Fusion

Ett brett utbud av användningar och omfattande diagnostik

  • Robust metallhus, stor motståndskraftigt mot svetsgnistor
  • Integrerad webbserver som lagrar fel
  • Praktisk vridomkopplare för att ställa in säkerhetsadresser
  • Kylfläns som tillval finns för extrema temperaturer
  • Använd på höjder upp till 3000 meter (10.000 fot)
  • Omfattande diagnostik upptäcker fel snabbt
Murrelektronik Senior Product Manager Michael Greiner porträtt

Med vår fältbussmodul MVK Fusion utvecklar vi standardiseringen av modulära processer för användare. Detta gör det möjligt att förverkliga nya och banbrytande koncept för automationsindustrin.

Michael Greiner, Senior Product Manager
Alltid tillgänglig!
Vi tar hand om dina frågor...