Arbeta på Murrelektronik | Murrelektronik

Murrelektronik letar efter människor som du

Vi söker

engagerade människor,
som tycker om vad de gör, och som vill göra skillnad och växa med oss.

Vi ger

dig utrymme att förverkliga dina idéer.
Yrkesverksamma som kan sitt jobb och vill ge sig ut på nya vägar passar in hos oss.

 

Vi erbjuder

Möjligheter till en framgångsrik framtid.
För skolungdomar, studenter och nytillträdande på arbetsmarknaden, som framgångsrikt vill forma sin framtid med oss.

 

Kom och träffa oss

Ta reda på mer om våra lediga tjänster och utbildningar.

Vi som arbetsgivare

Vår framgång baseras främst på våra engagerade medarbetare och innovativa produkter, vårt marknads- och kundfokus, vår effektiva logistik och kvalitetsmedvetenhet.

Vi är stolta över att vårt företag, som grundades i Oppenweiler 1975, idag intar en ledande position inte bara nationellt, utan också på en internationell nivå.

Vi på Murrelektronik strävar efter att etablera långsiktiga relationer. Och inte bara i teknisk bemärkelse utan även i våra mycket nära relationer med våra kunder. Därför lägger vi stor vikt vid medarbetarnöjdhet och välfärd. Vi strävar efter att stödja detta genom olika tjänster och förmåner.

Murrelektronik som arbetsgivare
Introduktion

Från din första arbetsdag kan du se fram emot ett omfattande, koordinerat mottagande. Med stöd från dina nya kollegor och kontaktpersoner får du hjälp att komma in i ditt arbete under de första månaderna. Du är en del av teamet redan från starten.

Återkoppling

Under dina årliga personalsamtal kommer du och din närmaste att titta på och diskutera dina utvecklingsmöjligheter, din uppfattning om din arbetsmiljö och ditt arbete samt dina framtida mål. Ärlighet, öppenhet och framtidsutsikter är särskilt viktiga för oss i detta sammanhang.

Utveckling

På Murrelektronik erbjuder vi dig varierande möjligheter att utveckla dina personliga och professionella färdigheter. Förutom interna och externa utbildningar arbetar vi tillsammans med dig med ett flertal andra personalutvecklingsåtgärder för att främja dina karriärmöjligheter.

Kreativitet

Vi ger dig möjlighet att bidra med dina egna idéer. Tack vare vårt idéhanteringssystem kan alla anställda skicka in sina idéer och förbättringsförslag med chans att vinna olika priser.

Lagarbete

Med över 3 200 anställda över hela världen är samarbete och lagarbete särskilt viktigt för oss. Vi stärker detta inte bara genom samarbete mellan avdelningarna, utan även efter arbetet genom att göra utflykter och aktiviteter tillsammans.

Hem

Vårt huvudkontor i Oppenweiler har mycket att erbjuda dig. I en lantlig miljö, men ändå centralt beläget mellan Stuttgart och Heilbronn, finner du en idealisk miljö för avkoppling och andrum. Relativt låga hyror och gröna naturlandskap är extra bonus för en trivsam arbetsmiljö och ett hem för dig och dina nära och kära.

Mångfald

Variation och mångfald är en del av vår dagliga verksamhet som ett globalt företag. Vi värdesätter alla anställda och respekterar deras åsikter oavsett ursprung, ålder eller kön.

Globalt

Vi är representerade i 50 länder med fem produktionsanläggningar och många säljkontor. Med hjälp av våra internationella projekt och vårt globala nätverk kan du skaffa dig värdefull erfarenhet redan från början.

Hej
Alltid tillgänglig!
Vi tar hand om dina frågor...