Multi-Norm strömförsörjning | Murrelektronik
En styrkretslösning för hela världen

En enhet som passar alla

Multi-Norm strömförsörjning

En styrkretslösning för hela världen

Kraven på styrkretsar kan variera kraftigt om maskiner och system är konstruerade för att fungera i olika regioner runt om i världen. Företag som exporterar ett stort antal maskiner till internationella marknader måste skapa olika koncept för styrskåpets strömförsörjning. Beroende på målmarknaden måste de...

  • Använda olika produkter
  • Ha olika kabeldragningskoncept
  • Använda olika metoder för att skydda nätspänningen
  • Ha kunskap om en mängd olika internationella standarder och specifikationer.

Hur leverans till internationella marknader försvårar vardagliga installationer:

Vissa marknader använder det metriska systemet, medan andra det Imperial systemet; ibland är IEC-standarder relevanta, andra gånger UL-standarder. Att räkna ut dessa saker kostar tid och pengar! Olika produkter måste godkännas, testas för kompatibilitet, konstrueras i systemet och finns på lager. Alla som är involverade i installation av styrkretsar måste känna till de olika normerna och kraven. Och att ha rätt delar tillgängliga på rätt marknader är en logistisk mardröm!

Lösningen för utmaningen:

Multi-norm strömförsörjningskoncept. Ett koncept som kan användas som standard i alla maskiner och system världen över - oavsett var de befinner sig!

Murrelektroniks produktportfölj har många lösningar för multi-norm strömförsörjningskoncept. Våra produkter följer en enhetlig design och har de godkännanden och certifieringar som ni behöver. De har utvecklats och testats för att fungera perfekt tillsammans. Våra lösningar uppfyller internationella standarder så att er maskin eller ert system kan användas var som helst i världen.

Fördelar med ett multi-norm strömförsörjningskoncept från Murrelektronik:

  • Minska antalet olika produkter som behövs

  • Anställda behöver bara känna till ett system istället för många

  • Minska tekniktiden

  • NEC klass 2-kretsar minskar godkännandetiden och styrkretsarna till ett minimum

  • Totalt: ni kan optimera materialkostnad och installationstid!

Små maskiner med låg strömförbrukning

Mico Pro® och den integrerade 1-fas strömförsörjningen: Mico Pro® moduler med NEC klass 2 utgångar skyddar kretsar upp till max, 100 VA. Allt som är anslutet till denna krets behöver inte UL-godkännande på grund av NEC klass 2 certifiering. Användning av Mico Pro® nuvarande övervakningssystem med integrerad strömförsörjning minskar antalet UL-certifieringar som behövs.

Större maskiner med ökat effektbehov

Kombinera en 3-fas Emparro 40A strömförsörjning med Mico Pro®: Mico Pro strömövervakningsmoduler skyddar I/O moduler anslutna till en M12-strömanslutning som är monterade på maskinen.

Ladda ner Whitepaper och EPLAN-diagrammet

Fyll i formuläret så får ni tillgång till nedladdningar.

 
Ange resultatet av det aritmetiska problemet.
captcha
* Obligatoriskt fält
Alltid tillgänglig!
Vi tar hand om dina frågor...