Strömförsörjning för maskinen | Murrelektronik
Emparro67 Hybrid

Zero cabinet - kraft på maskinen!

Flytta strömförsörjningen från skåpet till maskinen

Ström på maskinen

Vi fokuserar på decentraliserad installation. Vår vision är Zero cabinet och vi hjälper våra kunder att flytta komponenter från kontrollskåpet till maskinen. Detta koncept gör våra applikationer transparenta, användarvänliga och kostnadseffektiva

Öka er konkurrensfördel!

Hittills har strömförsörjning för maskiner och applikationer nästan uteslutande hittats i kontrollskåpet. Men inte längre! Vi på Murrelektronik vill vi visa er hur det är möjligt att flytta strömförsörjning till maskinen. Med nätaggregatet på maskinen får ni fördelen att ha strömförsörjningen direkt vid lasten.

Florian Holzmann - Product Manager Power supplies and buffer systems

Fördelarna är uppenbara: Använd ett mindre kontrollskåp eller inget skåp alls! Konvertera spänningen direkt bredvid lasten för att minska strömförlust, energikostnader och minska kabeldragning. IP67 betyder att den klarar alla krav på maskinen.

Florian Holzmann, produktchef Strömförsörjning och buffert system
Emparro67 Hybrid

Emparro67 Hybrid

Nästa nivå av strömförsörjning på maskinen

Denna strömförsörjning har alla otroliga funktioner som original Emparro67 men med extra innovationer som kretsskydd och IO-Link. Emparro67 är fortfarande lika robust som vår ursprungliga strömförsörjning på maskinen och har även integrerad övervakning av lasten, skyddar applikationer mot överbelastning och ökar körtiden. Enheten är också utrustad med IO-Link som ger ännu mer kommunikations- och diagnostikfunktioner.

Emparro67

Emparro67

Den ursprungliga strömförsörjningen på maskinen

Den innovativa Emparro67 är en strömförsörjning som kan placeras direkt på maskinen eftersom den är helt fylld med IP67 godkännande. Strömförsörjningsfamiljen Emparro67 är speciellt utformad för användning utanför styrskåpet: de tål tuffa förhållanden och är utformade för att installeras direkt på applikationen vid lasten. Om ni vill minska strömförlusterna och till och med göra er kontrollpanel mindre är det här utbudet av strömförsörjningar den rätta lösningen för er.

Ladda ner mer information här:

Hej
Alltid tillgänglig!
Vi tar hand om dina frågor...